Tuinbestrating

Voor elke klus, groot of klein, moet u bij Tanis Goeree zijn!

Bestratingsmateriaal

Voor het aanleggen van tuinbestrating, of u dit nu zelf wilt doen of wilt laten doen is het belangrijk dat u beschikt over de juiste materialen. Met name de basis uw ondergrond is zeer belangrijk om tot het gewenste resultaat te komen. Vergeet de gereedschappen vooral niet; trilplaat, wacker (stamper), straathamer en de knikmops. Het vakmanschap onderschat dat niet, de aanleg van uw tuinbestrating kunnen wij geheel professioneel voor u verzorgen!

Tuinbestrating zelf aanleggen

De tuinbestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Naast het materiaal is de techniek, het vakmanschap van het bestraten erg belangrijk. Een juiste bedding maken voor de aanleg van de bestrating daadwerkelijk begint is van essentieel belang. Zorgen dat het straatzand goed getrild is en van te voren moet goed worden nagedacht over de te leggen patronen. Al met al is het bestraten van uw tuin een uitdagende maar zeker ook een leuke klus.

Tuinbestrating laten aanleggen

Tanis Goeree realiseert al jaren alle soorten tuinbestrating en met onze jarenlange ervaring in de particuliere tuinen hebben wij erg veel ervaring opgedaan om ook bedrijfstuinen en openbare ruimtes te bestraten. Het bestraten van tuinen is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf en wij hebben daar vakkundig gespecialiseerd personeel voor in dienst. Het personeel levert ieder jaar opnieuw tientallen tuinen op, naar tevredenheid van onze klanten, daar zijn wij trots op!

U kunt ook uw straatwerk en bestrating laten uitvoeren door Tanis Goeree. Ons vakkundig personeel realiseert elk soort project, van voortuin tot bedrijventerreinen. Wij hebben de juiste kennis en manschappen in huis waarmee uw project volledig kan worden opgepakt. Dit gebeurt professioneel en met de juiste appratuur, gereedschappen en materialen.

Voor een geheel vrijblijvende offerte c.q. afspraak belt u ons of vult u het offerte formulier in.