Aanleg riolering en drainage

Riolering

Of het nu gaat om aanleg, reparatie of vernieuwing van complete rioolsystemen waaronder o.a. buitenriolering, straatkolken, draingoten, oppervlakte afwatering e.d. Tanis Goeree heeft vakmensen met de kennis en het vakmanschap in huis voor de aanleg van riool- en afwateringsystemen.
Bij het aanleggen van uw tuin of bij het aanleggen van bestrating kunt u te maken krijgen met wateroverlast. Om dit zoveel mogelijk te vermijden, kunnen wij voordat wij uw tuin of bestrating aanleggen, drainage in de grond aanbrengen. De drainage kan aangesloten worden op de bestaande riolering of op een door ons nieuw aan te brengen afwateringssysteem.

Drainage

Tanis Goeree kan u van dienst zijn met het leveren, installeren en monteren van alle soorten en maten drainage systemen. Middels een drainage systeem verlaagd u het grondwaterpeil of oppervlakte water zoals bijv. regenwater of kwelwater. Door een ondergronds geperforeerde leiding loopt het water in uw riool. Mocht dit op het riool niet mogelijk zijn dan kunt u gebruik maken van een elektrische pompput die het water dan in uw riool pompt. Drainage wordt bij tal van toepassingen gebruikt, bijv. sportvelden, maneges/paardrijbakken, tuinen of parken, rondom (parkeer)kelders of woonhuizen, de agrarische sector. Als vervanger voor de dakgoot is drainage ook toepasbaar, denkt u daarbij aan een rieten dak.

Infiltratie

Infiltratie kratten worden gebruikt bij het afvoeren van hemelwater of als bufferopslag van oppervlaktewater. De Nederlandse overheid bepaalt steeds meer en vaker dat regenwater niet meer in het openbare riool afgevoerd mag worden. Hierdoor moeten uw regenpijpen afgekoppeld worden van het riool. De oplossing is een infiltratie krat onder de afvoer van het regenwater ingraven, zodat het regenwater zich kan bufferen en langzaam in de grond wegloopt.

Voor een geheel vrijblijvende offerte c.q. afspraak belt u ons of vult u het offerte formulier in.