Tuinaanleg

Complete tuinen aanleggen of slechts kleine veranderingen in uw bestaande tuin realiseren, Bij Tanis Goeree gebeurd dat zorgvuldig door specialisten, zodat u verzekert bent van een mooi en goed resultaat. Wij beschikken over gemotiveerd en gediplomeerd personeel met correct functionerende apparatuur om uw tuin naar uw wensen aan te kunnen leggen.

Bouwkundige werken

In diverse tuinen komen bouwkundige werken voor, dit wordt de laatste jaren steeds populairder. Het maken van een schuur, tuinhuis, zwembadhuis, een pergola, het plaatsen van een schutting, het plaatsen van een veranda, etc. Het zijn allemaal onderdelen van de tuin die bij Tanis Goeree qua werkzaamheden onder bouwkundige werken vallen.

Een pergola kan verschillende functies hebben in een tuin, het kan schaduw bieden, diepte creëren in de tuin en voor de sier dienen. Het is mogelijk om er tal van mooie klimplanten tegenaan laten groeien, een van de belangrijkste functies van een pergola is dat een pergola uw tuin net dat beetje extra gezelligheid en uitstraling geeft. Een schutting dient in vele gevallen als erfafscheiding, u ziet ze overal in allerlei soorten en uitvoeringen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag bij het maken van een gedegen keuze.

Een tuinhuis in uw tuin kan erg praktisch zijn. U kunt hier bijvoorbeeld het tuingereedschap in opslaan en vele andere dingen. Een veranda in uw tuin kan erg sfeervol zijn. Het geeft een stukje geborgenheid en u kunt, omdat u beschut zit, net wat langer buiten zitten dan anders.

Ontwerp en tuinaanleg

Het eerste gesprek is veelal de basis voor het advies en het tuinontwerp. U krijgt een prijsopgave voor de aanleg van de tuin zodra het ontwerp af is en de materialen door u zijn geinventariseerd en goedgekeurd.

Voor een geheel vrijblijvende offerte c.q. afspraak belt u ons of vult u het offerte formulier in.