Veranda

Wilt u uw woongenot vergroten en uw tuin als verlengstuk van uw woning laten fungeren? Met een veranda geniet u optimaal van uw huis én uw tuin. Een veranda is met mooi weer een heerlijke plek om van uw tuin en het buitenzijn te genieten. De veranda is bij slecht weer een verlengstuk van uw woonkamer, waar u binnen tóch
buiten zit. Veranda’s zijn er in alle soorten en maten, verschillende materiaalsoorten en dus aansluitend bij uw wensen te realiseren.

Veranda laten maken / plaatsen

Tanis Goeree Bouw & Renovatie kan uw veranda realiseren, of deze nu van hout of bijvoorbeeld aluminium is, door onze jarenlange ervaring met terrasoverkappingen, pergola’s, tuinhuizen met overkappingen en zelfs veranda’s, kennen wij alle voor- en nadelen van specifieke modellen en materialen. De juiste keuze hangt vaak af van uw persoonlijke situatie en smaak. Wij kunnen uw houten en aluminium veranda’s leveren die variëren in afmeting, luxe en afwerking. Al onze veranda’s kunnen op maat worden gemaakt, dus samen met u creëren we altijd de veranda van uw dromen.

Keuze veranda

Wanneer u op zoek gaat naar een veranda of terrasoverkapping, heeft u diverse keuzes te maken, zoals:

  • Kiest u voor een houten veranda of een aluminium veranda?
  • Wilt u zelf plaatsen of laten plaatsen?
  • Welke dakplaten kiest u; helder, opaal of warmtewerend?
  • Wilt u glazen panelen om wind en kou te weren om er een tuinkamer van te kunnen maken?
  • Op welke manier wilt u de veranda verlichten?

Voor een geheel vrijblijvende offerte c.q. afspraak belt u ons of vult u het offerte formulier in.