Garage bouwen

Het is voor huiseigenaren met voldoende grond voor een garage zeer verleidelijk om een garage te laten bouwen. Na de bouw van de nieuwe garage kan deze uiteraard gebruikt worden om voertuigen te stallen, maar het kan eveneens zo zijn dat de auto buiten blijft staan en er een carport aan geplaatst wordt. Wat dan met de garage gebeurd is dat er een keukenblok geplaatst wordt, fietsen, diverse tuinspullen in de winter en eigenlijk gebruikt wordt als rommel hobby hok voor de leden van het gezin.

Garage bouwen

In een garage staat de auto veilig, warmer en droger. Je kan er bijvoorbeeld aan je voertuigen sleutelen of een andere hobby beoefenen. Het gereedschap wordt er vaak in opgeslagen om dit goed droog te houden en te beschermen tegen de weers invloeden.

Nieuwe garage

en nieuwe garage bouwen zou uit een goede uiteenzetting van stappen moeten bestaan:

  • een gedegen fundering
  • folie plaatsen op het zand
  • vloer storten
  • garage bouwen

Garage maken

De muren kunnen gemetseld worden die nodig zijn om de te bouwen garage vorm geven. Vanaf dit moment begint de nieuwe garage echt vorm te krijgen en kunt u geheel bepalen wat voor uiterlijk de garage krijgt. U kunt de stenen kiezen die u wilt gebruiken voor de muur, de kozijnen die u in uw garage wilt hebben, en het dak bepalen dat u erop wilt hebben.

Garage bouwen uitbesteden

Wanneer u niet veel of geen ervaring heeft met verbouwingen en klussen is het extreem lastig om een garage te bouwen. Het kan is verstandig om het bouwen van een garage uit te besteden aan een aannemer die de gehele klus uit handen neemt. Een bouwbedrijf inschakelen heeft nog meer voordelen dan enkel dat het goed gebouwd wordt. U krijgt onder meer garantie op het geleverde werk en bovendien heeft ons bouwbedrijf ervaring met dergelijke opdrachten, we sparen u geldt uit en werken effici├źnter door onze kennis en ervaring.

Voor een geheel vrijblijvende offerte c.q. afspraak belt u ons of vult u het offerte formulier in.